ANLÆGSGARTNER

Hos Nordjysk Entreprenør har vi tiltrådt anlægsgartner i Aalborg og resten af Nordjylland på en lang række opgaver hos privat og erhverv. Fælles for alle vores opgaver er dog, at vi tilgår enhver med en klar målsætning om at overgå dine forventninger til udseende og kvalitet.

Kontakt os

Støbning af fundament, nyt betongulv eller betonkonstruktion

Skal du have anlagt en ny have eller på anden vis have forskønnet udendørsarealerne omkring din bolig eller byggeri?

Så kontakt Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 og få professionel hjælp til at gøre udendørsarealerne såvel funktionelle som pæne at se på. Hos Nordjysk Entreprenør har vi tiltrådt anlægsgartner i Aalborg og resten af Nordjylland på en lang række opgaver hos privat og erhverv. Fælles for alle vores opgaver er dog, at vi tilgår enhver med en klar målsætning om at overgå dine forventninger til udseende og kvalitet.

Få ordnet haven af en anlægsgartner i Aalborg

Fordelen ved at vælge en anlægsgartner til opbygningen og udførelsen af din have eller på anden vis udendørsarealer er, at en sådan har det fulde overblik over, hvordan du får mest muligt ud af rummet. Ligeledes vil du, med Nordjysk Entreprenør, i rollen som anlægsgartner i Aalborg og Nordjylland opleve en sparringspartner, der står klar med råd og vejledning omkring valg af planter, blomster, græs, fliser mv.

Lad os stå for vedligeholdelsen som din anlægsgartner i Aalborg

Foruden anlægningen af nye udendørsområder tilbyder Nordjysk Entreprenør også at løse den daglige, ugentlige eller månedlige vedligeholdelse af selv samme. Det vil sige, at vi gerne kommer ud til dig med henblik på slåning og trimning af græs, busker, hække mv. Dertil kommer sig pasning og vanding af planter og blomster, fx som en fast aftale i institutioner, virksomheder og deslige eller i forbindelse med at du skal på ferie og derfor ikke har muligheden for i den periode selv at passe haven.

  • Anlægsgartneri ved Nordjysk Entreprenør
  • Havearkitektur og havedesign
  • Vedligeholdelse af have
  • Haverenovering
  • Lægning af rullegræs
  • Belægningsarbejde, fx højbed i fliser
  • Levering af materialer til anlægning/renovering af udendørsarealer

I tilfælde af at du måtte have særlige ønsker og behov i forhold til anlægs- eller vedligeholdelsesarbejdet, er der naturligvis altid mulighed for at lave særlige aftaler. Som din anlægsgartner i Aalborg og Nordjylland står vi til enhver tid klar til at hjælpe dig med at sætte dig helt personlige præg på det udendørs rum.

Kontakt Nordjysk Entreprenør – din anlægsgartner i Aalborg og Nordjylland

Hos Nordjysk Entreprenør står vi klar til at varetage enhver opgave i forbindelse med anlægsgartneri i Aalborg og resten af Nordjylland, stor såvel som lille. Med sans for detaljen og klare ambitioner om at tilbyde fuldt ud skræddersyede udendørs løsninger står vi derfor klar til at hjælpe dig med dit næste haveprojekt!

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND