BELÆGNING

Nordjysk Entreprenør leverer vi totalløsninger indenfor belægningsarbejde og udfører opgaver i alt fra sten, beton, træ, granit og grus

Kontakt os

Ny belægning og fliser i Aalborg og omegn

Trænger indkørslen eller haven til ny belægning, som formår at forene et flot resultat med den fornødne funktionalitet og robusthed? Hos Nordjysk Entreprenør har vi hjulpet alt fra private husstande, virksomheder samt bolig- og ejerforeninger i det meste af Nordjylland med anlæggelse af nye indkørsler, stisystemer, haver samt en lang række øvrige udendørs belægningsopgaver.

Hos os er funktionaliteten i højsæde, så du ikke kun nøjes med et flot resultat, men også en funktionel og langtidsholdbar løsning baseret på et stærkt fundament. Vi har værktøjet og den rette know-how, som sikrer den ideelle løsning nu og her samt på sigt. Kontakt Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 og få en snak om din forestående belægningsopgave.

Belægning og flisearbejde hos Nordjysk Entreprenør

Hos Nordjysk Entreprenør leverer vi totalløsninger indenfor belægningsarbejde og udfører opgaver i alt fra sten, beton, træ, granit og grus. Renovering og anlægning af indkørsel og gårdarealer virker umiddelbart som en simpel og tilgængelig opgave, men et smukt og langtidsholdbart resultat kræver den rette ekspertise.

Vi sørger for plane overflader med korrekt hældning til gavn for afledning af regnvand samt anvendelse af kvalitetstestede materialer, som modstår alt fra slitage, sne, frost og tø. På den måde undgår du frostsprængte sten og fliser i vintermånederne og generelt en belægning som kræver minimalt vedligehold. Vi anbefaler, at du kontakter en erfaren entreprenør inden du påbegynder arbejdet med din belægningsopgave.

Vi rådgiver om fremgangsmåde, valg af materialer og indkøbspriser, så du er garanteret et ideelt udgangspunkt.

Belægningsarbejde ved Nordjysk Entreprenør

  • Anlæggelse af indkørsel, stisystem, gårdarealer, terrasser mm.
  • Opmåling og nivellering
  • Fundament af støbt beton eller stabilgrus
  • Fortove samt større entreprenøropgaver
  • Materialer af (natur)sten, beton, træ, granit, grus mm.
  • Bortskaffelse af gammel belægning
  • Farve- og mønsterkombinationer
  • Højbed i fliser
  • Ny trappe i sten eller støbt beton

Ønsker du et specielt udtryk, farvekode eller mønster i din belægning, så har du alle muligheder for at sætte dit eget præg. Uanset dine ønsker så har vi mandskabet, redskaberne og erfaringen som matcher behovet. Vi bestræber os altid på at minimere etableringsomkostningerne, så du får mest mulig værdi for pengene. Ring på tlf. 42 90 18 09 og hør nærmere om besparelsen på 15% på vores arbejdsløn i hele 2016.

Nordjysk Entreprenør – håndværker og sparringspartner i én

Hos Nordjysk Entreprenør kan vi varetage foruddefinerede opgaver, hvor vi udfører din konkrete opgave, eller vi kan indgå i planlægningsfasen, så I drager nytte af en sparringspartner med sans for detaljen både før, under og efter projektet.

Hvilket fundament og underlag er bedst velegnet til jeres ejendom? Natursten er populært som belægning, men hvorvidt passer materialet til jeres ønsker? Hvilke faldgruber skal der tages højde for i anlægningsarbejdet og hvordan får I et slutresultat som er både flot og funktionelt? Vores erfarne entreprenører tager hånd om opgaven fra start til slut og vi tager gerne ud og besigtiger og giver et tilbud opgaven – ganske uforpligtende.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND