GRAVEARBEJDE

Sokler, fundamenter og generelt betonarbejde kræver den rette erfaring og know-how for at opnå den bedste og billigste løsning første gang.

Kontakt os

Gravearbejde i Aalborg og Nordjylland

Skal du have udvidet din bolig eller gravet ud til en ny carport? I så fald kan det være en rigtig god idé at alliere sig med et professionelt gravefirma, der har erfaring og referencer i orden, til at kunne klar lige netop din opgave. Hos Nordjysk Entreprenør har vi mange tilfredse kunder bag os og tilbyder således også at varetage gravearbejde for dig. Det være sig uanset, om der er tale om store eller små opgaver!

Professionelt gravearbejde i Nordjylland

Hos Nordjysk Entreprenør tilgår vi enhver opgave med 100 % professionalisme og med stor respekt for hver enkelt kunde og den pågældende opgave. Det betyder samtidig, at du kan føle dig helt sikker på, at du bliver mødt af uddannede medarbejdere, der udfører deres arbejde med stor sans for selv de mindste detaljer, når du hyrer Nordjysk Entreprenør til en gravearbejde i Nordjylland.

Gravearbejde i Nordjylland – til private og erhverv

Hos Nordjysk Entreprenør tilbyder vi gravearbejde til både private og erhverv i hele Nordjylland. Du kan derfor trygt regne med os, uanset om der skal graves ud til kabler, veje og deslige eller hvis der skal graves ud til en sø. Samtidig står vi klar med fuldt ud professionelle maskiner til at udføre gravearbejde i Nordjylland, når du skal have opført garage, tilbygning eller måske have gravet ud til en udendørs pool.

Med vores store erfaring med totalentrepriser tilbyder vi endvidere at bistå dig med al vores håndværksmæssige erfaring, hvis du står overfor større eller mindre byggeopgaver omkring din private bolig, din virksomhed eller måske kommunale byggeprojekter.

Konkurrencedygtige priser på gravearbejde i Nordjylland

Når du får foretaget grave- og jordarbejde foretaget af Nordjysk Entreprenør, er vi altid klar til at give dig et fuldt ud konkurrencedygtigt tilbud på opgaven. I den forbindelse kommer vi ud til dig og tager en snak med dig om, hvad du helt konkret har behov for i forhold til den forestående opgave.

Kontakt Nordjysk Entreprenør for hjælp til gravearbejde i Nordjylland

Har du brug for hjælp til at udføre grave- og jordarbejde? Så kontakt Nordjysk Entreprenør allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan vi med erfaring og professionalitet bedst muligt løser din specifikke opgave! Vi kan til enhver tid kontaktes på tlf. 42 90 18 09.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND