GULVVARME

Med installering af gulvvarme slipper du både for radiatorer og synlige varmerør og kan styre varmen fra den diskrete termostat, som vi placerer efter eget ønske.

Kontakt os

Installering af varme i gulvet

Varme i gulvet er ikke blot en fornøjelse på kolde morgener, men er samtidig en effektiv måde at opvarme boligen – uden synlige radiatorer og varmerør samt som ideelt alternativ til energikrævende varmekilder.

Hos Nordjysk Entreprenør kan vi bidrage til ’gør-det-selv’-projektet med eksempelvis udgravning og støbning af betongulv eller vi kan håndtere opgaven fra start til slut, så du er garanteret en professionel løsning til hjemmets gulvvarme.

Vi hjælper med alt fra opbrydning, udgravning, støbning, isolering samt rådgivning om jeres behov er bedst dækket ind med el- eller vandbaseret gulvvarme. Hos os er alle kunder lige vigtige, så uanset om du skal have indlagt gulvvarme i badeværelset eller i hele huset, så har vi mandskabet, ekspertisen og den rette pris som matcher behovet. Kontakt Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren nordjysk entreprenør.

Hos Nordjysk Entreprenør har vi hjulpet en række private husstande i Aalborg og Nordjylland med papirarbejdet til udnyttelse af håndværkerfradraget og kan også hjælpe dig med at få mest muligt ud af den nye Energi-tilskudsordning. Uanset om du vælger el- eller vandbaseret gulvvarme, så sikrer vi en løsning, som overholder retningslinjerne og indfrier fordelene fra Energi-tilskuddet.

Totalløsninger til installation af gulvvarme

Vi hjælper med:

  • Rådgivning om valg af materialer og fremgangsmåde
  • Opbrydning af evt. gammelt gulv
  • Udgravning af jord og fjernelse af gamle installationer
  • Støbning af fundament
  • Isolering til gavn for varmeeffektivisering
  • Installation af el- eller vandbaseret gulvvarme
  • Støbning af nyt betongulv eller klargøring til klinker mm.

Ønsker du en totalløsning eller blot hjælp til enkelte af ovenstående opgaver, så står vi klar til at hjælpe dig videre. Har I mistanke om, at jeres nuværende gulvvarme ikke fungerer efter hensigten (ineffektivt, utæt mm.), så udfører vi også renovering af nuværende installationer. Uanset behov så bestræber vi os altid på at rådgive jer til den bedste og billigste løsning – både nu og her og på sigt.

Komfortabel opvarmning med gulvvarme

Med installering af gulvvarme slipper du både for radiatorer og synlige varmerør og kan styre varmen fra den diskrete termostat, som vi placerer efter eget ønske. Gulvvarme kan hverken ses eller høres og hos Nordjysk Entreprenør kan vi installere gulvvarme i alle de rum, hvor det er muligt. Vi har således installeret gulvvarme i både badeværelse, bryggers, køkken, entre samt værelser og stuer – og under både betongulv og trægulv.

Kontakt Nordjysk Entreprenør

Kontakt Michael Christensen fra Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 eller udfyld kontaktformularen og hør nærmere om dine muligheder for at få tilknyttet en erfaren og engageret håndværker til din næste entreprenør- eller renoveringsopgave.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND