HAVEARBEJDE

Vi udfører alt inden for havearbejde. Hvad enten der er tale om helt almindelig græsslåning eller omfattende opgaver som renoveringsprojekter eller nyanlægning af en have.

Kontakt os

Havearbejde til private, institutioner og virksomheder

Mangler du nogen, der kan træde til og stå for vedligeholdelsen af din have? Har du brug for spændende inputs i forbindelse med fornyelse eller anlægningen af en komplet ny have? Så kontakt Nordjysk Entreprenør på 42 90 18 09 og lad os give din have en kærlig hånd. Vi har nemlig stor erfaring med alle former for havearbejde i Aalborg og resten af Nordjylland. Vi tilbyder vores hjælp til såvel private haveejere som institutioner og virksomheder, der måtte have behov for hjælp til vedligeholdelsen af de udendørs omgivelser.

Vedligehold din have med professionelt havearbejde i Aalborg

Hos Nordjysk Entreprenør går vi højt op i vores arbejde og vægter således kvalitet og respekt for hver enkelt kunde højt i det arbejde, vi udfører hver eneste dag. Hvad enten der er tale om helt almindelig græsslåning eller det er mere omfattende opgaver som renoveringsprojekter eller nyanlægning af en have, så står vi klar med professionel ekspertise samt gode råd og vejledning, så du får lige netop den have, du gerne vil have.

Renoverende havearbejde i Aalborg

Foruden vedligehold af haver, tilbyder Nordjysk Entreprenør ligeledes renoverende havearbejde i Aalborg og Nordjylland. Det vil sige, at hvis du netop har overtaget en ny bolig med en have, der trænger til en kærlig, opløftende hånd, så står vi klar til at påtage os opgaven med at få din have til at se ud som ny igen. Vi kommer også gerne forbi i forbindelse med sommerens indtræden og sørger for, at din have er helt klar til de mange timer i haven, på terrassen mv.

Haveservices i forbindelse med havearbejde i Nordjylland

Når du bestiller haveservice ved Nordjysk Entreprenør kan du vælge imellem en lang række forskellige ydelser. Det være sig i form af faste aftaler såvel som fleksible aftaler, hvor du kontakter os, når behovet opstår.

Således kan du regne med os i forbindelse med:

  • Græsslåning
  • Klipning af hæk
  • Vanding og beskæring af blomster, planter og buske
  • Bortskafning af kompostmateriale, gamle fliser mv.
  • Lugning af bede
  • Fældning og udtynding af træer

Kontakt Nordjysk Entreprenør og book din tid til havearbejde i hele Nordjylland

Har du brug for hjælp til havearbejde i Aalborg og resten af Nordjylland? Eller vil du bare gerne høre, hvordan Nordjysk Entreprenør kan hjælpe dig med professionel haveservice? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 42 90 18 09! Vi står klar med råd, vejledning og hænderne til at gøre en forskel for netop din have.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND