HAVEDESIGN

Lad Nordjysk Entreprenør lave havedesignet til lige netop den have, du går og drømmer om.

Kontakt os

Få vejledning og stor ekspertise inden for havedesign

Trænger din have til en kærlig hånd? Eller er det blot ved at være tit til noget helt nyt, hvad angår det udendørs områder? Uanset hvad, står Nordjysk Entreprenør klar med råd, vejledning og stor ekspertise inden for havedesign i Aalborg og omegn, og vi tager os også gerne af din have! Vi kan til enhver tid kontaktes på tlf. 42 90 18 09 og kommer ligeledes gerne ud til dig og ser, hvad vi helt konkret kan gøre for, at du får drømmehaven!

Forny din have – Få flot havedesign i Aalborg

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil lave din have om. Måske har du netop overtaget et hus, hvor haven har brug for et løft. Det kan også være, du bare er nået til et punkt, hvor den nuværende have ikke længere lever op til det, du egentlig skal bruge den til. Måske er der kommet børn til – eller også er de flyttet, og det er blevet tid til at fjerne gyngestativ og deslige. Uanset hvad, så står Nordjysk Entreprenør klar med et flot havedesign til at give dig lige netop den have, du går og drømmer om.

Vores medarbejdere er uddannede til at varetage alskens opgaver, når det handler om havedesign i Aalborg, og de hjælper også dig med at finde ud af, hvad du gerne vil have.

Havedesign i Aalborg med fokus på funktionalitet

Når vi, hos Nordjysk Entreprenør, arbejder med havedesign i Aalborg og omegn, gør vi det med en stor respekt for hver enkelt kunde og de ydre rammer. Det vil samtidig også sige, at vi har et stort fokus på havens særegne udformning og funktionalitet. Du skal naturligvis stå tilbage med en, på alle måder, flot have, men vigtigst af alt er det dog, at det er en have, der matcher dine og din families behov i forhold til det rent funktionelle.

Ydelser i forbindelse med havedesign i Aalborg

I forbindelse med havedesign i Aalborg og omegn tilbyder vi forskellige ydelser, afhængigt af hvad du måtte have behov for og ønsker om.

Det være sig blandt andet:

  • Haveskitse og haveplan
  • Rådgivning omkring havens funktionalitet og design
  • Vejledning i havepleje
  • Mulighed for efterfølgende haveservice

Foruden den designmæssige del tilbyder Nordjysk Entreprenør naturligvis at stå for eksekvering, således du også kan føle dig sikker på, at slutresultatet lever op til de oprindelige forventninger.

Unikt havedesign i Aalborg med Nordjysk Entreprenør

Hos Nordjysk Entreprenør står vi klar til at forvandle din have med et flot og ikke mindst unikt havedesign, der overgår dine forventninger til udseende og funktionalitet. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for din have? Vi kommer gerne ud til dig med henblik på en snak og et uforpligtende tilbud på havedesign, en komplet haveforvandling eller noget helt tredje. Kontakt os derfor allerede i dag på tlf. 42 90 18 09.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND