RULLEGRÆS

Rullegræs er et oplagt alternativ til traditionel såning af græs. Både når det gælder omlægning og nyanlæg af ejendommens græsplæne.

Kontakt os

Haveservice med græssåning og rullegræs

Ønsker I en grøn og frodig græsplæne som er klar til sommer, så tilbyder Nordjysk Entreprenør både såning af græs samt udlægning af rullegræs.

Rullegræs er en slidstærk og efterhånden prisdygtig løsning, som især er populær ved aktive børnefamilier, hvor tålmodigheden ikke rækker til, at græsplænen vokser ud på traditionel vis.

Er man imidlertid ude i god tid, så vil såning af græs typisk være tilstrækkeligt for at opnå det samme resultat – blot til færre penge. Uanset behov, udfordringer og ønsker, så sørger Nordjysk Entreprenør for, at I får et helstøbt og lækkert resultat med en græsplæne, som er klar til brug til sommerens leg og strabadser. Kontakt Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 og få hjælp til haveservice med såning af græs og rullegræs.

Græsetablering – Naturlig og slidstærk græsplæne

Uanset om I skal have opfrisket den nuværende græsplæne, etableret en helt ny græsplæne eller ønsker en komplet haveløsning inklusiv belægning, etablering af højbede, skillemure, trappesatser mm., så har Nordjysk Entreprenør den rette know-how og en moderne maskinpark, som klarer både små og store opgaver i haven.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på etablering af ny græsplæne eller øvrige haveanlæg, så kontakt en dedikeret fagmand fra Nordjysk Entreprenør, som ved hvordan det ønskede havedesign forenes med den rette kvalitet og økonomi. Vi kommer gerne ud og besigtiger opgaven og havens nuværende indretning, så vi kan levere den bedst mulige rådgivning ud fra de gældende muligheder, udfordringer og budget. Ved nyanlæg af rullegræs eller såning af græs, er det vigtigt at græsplænens brugsgrad vurderes, så I kan få den optimale løsning ud fra det aktuelle behov. Vi leverer således alt fra prydplæner til private husstande til brugsplæner ved fællesområder, offentlige institutioner og parkområder.

Derfor er rullegræs et populært alternativ

Rullegræs er et oplagt alternativ til traditionel såning af græs. Både når det gælder omlægning og nyanlæg af ejendommens græsplæne.

  • Grøn og slidstærk efter 14 dage
  • Ingen druknede eller bortblæste græsfrø
  • Mulig etablering i de fleste årstider
  • Konkurrencedygtige priser

Udlægning af rullegræs er det perfekte alternativ til familien, som ikke kan vente på at græsplænen vokser ud og som ikke ønsker at holde konstant opsyn med børn, der betræder græsplænen eller fugle som spiser frøene. Med rullegræs er I garanteret en pæn og sund græsplæne med det samme – uden helligdage og uønsket ukrudt. Kontakt Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 og hør nærmere om fordelene samt jeres muligheder og prisniveau for udlægning af rullegræs.

Husk grundigt forarbejde for det optimale resultat

Før I påbegynder arbejdet med såning af græs eller udlægning af rullegræs, så er det vigtigt at det fornødne forarbejde er udført før græsplænens slidstyrke og vækst får de optimale betingelser. Hos Nordjysk Entreprenør sørger vi for bearbejdning af jordunderlaget til gavn for optimale vækstbetingelser. Hvis nødvendigt, så hjælper vi med fjernelse af eksisterende græsplæne og ufrugtbar jordlag og anlægger et friskt jordlag eventuelt kombineret med dræn for optimal afledning af overskydende regnvand.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND