SNERYDNING

Sokler, fundamenter og generelt betonarbejde kræver den rette erfaring og know-how for at opnå den bedste og billigste løsning første gang.

Kontakt os

Snerydning og glatførebekæmpelse i Aalborg

Snerydning og saltning er ikke kun en sur og ubelejlig opgave i en travl hverdag, men for grundejere er glatførebekæmpelse af ejendommens fortov tilmed en pligt. Hos Nordjysk Entreprenør sørger vi for grundig snerydning og saltning af fortovet og alt efter behov, så klarer vi også gangstier og trapper ved private husstande samt indgangspartier og større arealer ved erhverv.

Vores mandskab klarer opgaven med et smil og rykker ud tidligt om morgenen så forbipasserende, postbuddet og skraldemanden kan færdes trygt og sikkert. Vi har en række faste snerydningsaftaler med private husejere, virksomheder og boligforeninger omkring Aalborg, Nørresundby, Vadum, Vodskov og omegn, som alle har det til fælles, at de ønsker fleksibel og pålidelig vinterservice. Kontakt Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 og hør nærmere om vores faste sæsonaftaler, hvor du er garanteret fast lav pris på hver udkørsel. Vi varetager opgaven med et smil og går ikke på kompromis med hverken kvalitet, indgåede aftaler eller din tilfredshed.

Hos Nordjysk Entreprenør har vi professionelt mandskab og en moderne maskinpark til enhver type snerydning og glatførebekæmpelse. Vi varetager alt fra snerydning og saltning af fortov, gangstier og trapper til større arealer som parkeringspladser, fællesområder og offentlige institutioner. Vi ved, hvordan opgaven løses bedst og hurtigst muligt og tilpasser vores faste sæsonaftaler til både større og mindre behov, så I får grundig service til billigst mulige pris.

Ved faste sæsonaftaler holder vi øje med vejrudsigten i dit nærområde og rykker ud tidligt om morgenen, så I slipper for bekymringerne og det sure arbejde – velvidende at vi kun rykker ud når snerydning og saltning er nødvendigt.

Snerydning og saltning ved Nordjysk Entreprenør

  • Erfarent og pålideligt mandskab
  • Høj servicestandard med hurtig udrykning
  • Miljøvenlig saltning efter behov
  • LAVE priser ved nabo- og sæsonaftaler
  • Grundig snerydning af alle typer arealer
  • Forebyggende udrykning efter vejromstændigheder

Hos Nordjysk Entreprenør lever vi af tilfredse kunder og uanset vejr og omstændigheder, så går vi ikke på kompromis med hverken kvaliteten, din tilfredshed eller den aftalte pris. Vores målsætning er at blive din foretrukne leverandør af snerydning, saltning og glatførebekæmpelse og det gør vi ved, at levere den kvalitetsservice, som I forventer – og som vi forlanger.

Pris og tilbud på snerydning og saltning

Hos Nordjysk Entreprenør tilbyder vi skræddersyede aftaler om snerydning og saltning til både private og erhverv. Vi tager hensyn til husstande, som – foruden fortov – ønsker at få ryddet gangstier eller køkkentrappen og tilpasser os også gerne erhvervsdrivende som lægger vægt på et omhyggeligt ryddet indgangsparti. Med base nord for Aalborg rykker vi ud i Nørresundby, Vadum, Vodskov, Sulsted og omegn med kort varsel. Vores nuværende kunder indenfor vinterservice varierer fra den private husstand, som ønsker snerydning og saltning på bestilling til faste serviceaftaler med større bolig- og grundejerforeninger, hvor vi varetager en række vinterservices på flere forskellige adresser.

Snerydning med mængde-/naborabat

Går I flere naboer eller genboer sammen om, at bestille snerydning ved Nordjysk Entreprenør, så får I en særskilt pris som tilgodeser alle interesserede. Ønsker I at høre nærmere om naborabat og modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt Michael på tlf. 42 90 18 09 og få en snak med en erfaren servicemand.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND