TILBYGNING

Sokler, fundamenter og generelt betonarbejde kræver den rette erfaring og know-how for at opnå den bedste og billigste løsning første gang.

Kontakt os

Tilbygning, ombygning og nybyggeri i Aalborg

Skal huset udvides med et ekstrabørneværelse, den nye garage endelig etableres eller er virksomheden vokset ud af de nuværende rammer, så tilbyder Nordjysk Entreprenør alt i tilbygning, ombygning og nybyggeri. Vi skaber plads og en rød tråd i hjemmet ved at opføre og vælte vægge, sammenlægge værelser eller udvide det nuværende byggeri med ekstra kvadratmeter.

Uanset om nybygningen skal indgå i det eksisterende byggeri eller separat, så bestræber vi os på at levere et resultat, som matcher den eksisterende stil og materialer. Så om behovet er til en mindre renovering eller større totalløsning, så har vi mandskabet og den rette know-how, som forener jeres ønsker med den forventede økonomi. Kontakt Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren nordjysk entreprenør.

Tilbygning, ombygning og nybyggeri kan virke som en uoverskuelig proces, både hvad angår forventninger til det færdige slutresultat og ikke mindst økonomien. Hos Nordjysk Entreprenør vægter vi ærlig og god kommunikation på samme vis som solidt, nordjysk håndværk.

I samarbejde med vores entreprenører, så vurderer vi byggeprocessen med erfarne og realistiske øjne, så alt fra håndværk til økonomi går op i en højere enhed. Når vi har vurderet muligheder, udfordringer samt jeres ønsker og budget, så giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven med en fast og gældende pris. Så er I garderet mod uforudsete udgifter og kan trygt lægge opgaven i hånden på en erfaren og professionel entreprenør.

Fra byggedrøm til virkelighed – Entreprenør i Aalborg

Hos Nordjysk Entreprenør har vi realiseret byggeønsker i hele Aalborg og Nordjylland og ved at økonomi, tryghed i kommunikationen samt overblik over byggeprocessen er afgørende for et tilfredsstillende forløb og for et tilfredsstillende slutresultat. Vores erfarne entreprenører rådgiver om alt fra papirarbejde, byggetilladelse til fremgangsmåde, så vi i fællesskab når frem til det ønskede resultat og I føler jer i gode hænder både før, under og efter byggeprocessen.

Entreprenøropgaver fra Nordjysk Entreprenør

  • Ekstra kvadratmeter med ny-, til- og ombygning
  • Sammenlægning af værelser
  • Etablering af garage, carport eller udestue
  • Rådgivning om valg af materialer og arkitektur
  • Energioptimering med isolering

Tilbygning og ombygninger i Aalborg og Nordjylland

Nordjysk Entreprenør samarbejder med et bredt og kompetent netværk af underleverandører, som i samarbejde med os kan indfri jeres målsætninger og ønsker. Vi samarbejder udelukkende med et prisbevidst og fast udvalg af leverandører, der deler de samme værdier og dedikerede faglige stolthed som Nordjysk Entreprenør. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af jeres nye byggeri og garanterer en gennemført løsning udført i moderne kvalitetsmaterialer – til gavn for jeres tilfredshed og hjemmets komfort.

Energi-tilskud til tilbygning og ombygning

Fra 2016 erstatter statens nye Energi-tilskud de senere års Håndværkerfradrag og den nye ordning er særligt møntet på bæredygtige energioptimeringer. Med bred ekspertise indenfor lavenergi og udnyttelse af håndværkerfradraget, så kan vi hjælpe med alt papirarbejde til byggetilladelse og dermed sikre jer fuld udnyttelse af fradragsfordelene ved Energi-tilskuddet, så I opnår en energieffektiv og bæredygtig løsning til billigst mulige penge.

Nordjysk Entreprenør tilbyder desuden en særskilt besparelse på 15% på alt arbejdsløn i 2016, som sikrer jer markedets laveste pris på kvalitetsarbejde af erfarne og professionelle entreprenører.

Kontakt Nordjysk Entreprenør

Kontakt Michael Christensen fra Nordjysk Entreprenør på tlf. 42 90 18 09 eller udfyld kontaktformularen og hør nærmere om dine muligheder for at få tilknyttet en erfaren og engageret håndværker til din næste entreprenør- eller renoveringsopgave.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 90 18 09

ANMELDELSER

Vi har brugt Nordjysk Entreprenør til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND